Elke huiseigenaar zou een noodreparatiefonds moeten starten. Er is een lange lijst met items waarvoor een noodfonds kan helpen betalen - hier zijn een paar van de meest voorkomende.

Kapotte apparaten

Kapotte apparaten kunnen verrassend duur zijn. Een reparatiefonds is handig wanneer u deze probeert te repareren. Bij het vinden van een kapot apparaat worstelen veel huiseigenaren om te beslissen of het kosteneffectiever is om het te repareren of om het gewoon volledig te vervangen. Er zullen voor- en nadelen zijn elk van deze opties.

Het repareren van een kapot apparaat is vaak goedkoper dan het volledig vervangen ervan, en het maakt ook een kleinere ecologische voetafdruk. Het kan echter nodig zijn om een ​​kapot apparaat te vervangen als het niet meer te repareren is. Een nieuw apparaat ziet er esthetisch beter uit en zal ook beter werken. Het afhandelen van een reeks reparaties kan soms net zo duur zijn als het geheel vervangen van het apparaat. Ongeacht uw uiteindelijke beslissing, u moet een reparatiefonds in uw budget behouden, zodat u de door u gekozen oplossing voor resultaat kunt zien.

Sanitair problemen

Sanitairproblemen kunnen een grote hap uit uw budget halen. Verstopte afvoeren, lekkende kranen, overlopende toiletten, lage waterdruk en lekkende leidingen zijn slechts enkele van de vele sanitair problemen die u mogelijk tegenkomt. Preventief onderhoud is natuurlijk de beste oplossing om deze problemen te voorkomen. Als u bijvoorbeeld een gootsteenzeef gebruikt, kunt u een verstopte afvoer in uw gootsteen voorkomen. Regelmatig uw pijpen controleren, schoonmaken en ervoor zorgen dat ze zijn afgedicht, kan problemen met lekkende pijpen helpen oplossen.

Uiteindelijk kunt u echter een sanitair probleem tegenkomen dat een uitgebreide oplossing vereist. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen om schimmel, overstromingen en andere waterschade te voorkomen. Het in stand houden van een reparatiefonds kan hierbij helpen.

Dakschade

Dakschade is een van de meest voorkomende reparatiebehoeften in veel huizen. Het niet onderhouden van uw dak heeft kosten die elke verstandige huiseigenaar zou willen vermijden. Het vervangen van beschadigde gordelroos, het schoonmaken van uw dakgoten, het bevestigen van flitsen en het aanbrengen van kit kan lijken op klussen die het gedoe niet waard zijn. Maar het negeren van deze kleine problemen kan ertoe leiden dat u een volledige dakvervanging nodig heeft, die duizenden dollars kost. Als u in de toekomst een dakreparatie of dakvervanging nodig heeft, zult u blij zijn dat u een reparatiefonds heeft gespaard om de financiële last te verlichten.

Gebarsten Stichting

Uw fundering is een cruciaal onderdeel van uw huis en moet u onmiddellijk repareren als het ooit is beschadigd. Waarschuwingssignalen van een krakende fundering zijn onder meer: ​​1) scheuren in de vloer, tegels, fundering en buiten- of binnensteen; 2) Ongelijke vloeren, 3) muurrotatie of scheiding van het huis, 4) verplaatste of gebarsten lijsten en 5) deuren en ramen kunnen niet goed sluiten of openen.

Als u zich zorgen maakt dat uw fundering mogelijk scheurt, is het een goed idee om een ​​huisinspecteur te bellen die naar uw huis kan kijken en eventuele schade kan beoordelen. Als de fundering gebarsten is, zullen reparaties duur zijn. De reparatiekosten zijn echter uw veiligheid waard, dus start meteen een reparatiefonds.

Disfunctionele HVAC

Het ergste dat kan gebeuren tijdens een hete zomer is dat je airconditioning het begeeft. Uw verwarming verliezen in het midden van een koude winter kan even verwoestend zijn. Het is gemakkelijk om uw HVAC-systeem als vanzelfsprekend te beschouwen - de meeste huiseigenaren merken het nauwelijks op totdat het een probleem ontwikkelt. Als uw HVAC-systeem breekt, moet u het bijna onmiddellijk repareren of vervangen. Dit kan duur zijn, dus het in stand houden van een reparatiefonds is een geweldige manier om de financiële lasten te compenseren die reparaties zouden veroorzaken.

Onderhoud van uw HVAC-systeem Door uw luchtfilters elke maand te vervangen, een programmeerbare thermostaat te gebruiken en uw unit twee keer per jaar te laten inspecteren, kan de levensduur van de unit aanzienlijk worden verlengd.

Schimmel

Schimmel is een van de gevaarlijkste dingen die bij u thuis kunnen gebeuren. Hoewel het in het begin bescheiden en zelfs onschadelijk kan zijn, zijn er verschillende dodelijke soorten schimmels die aanleiding geven tot onmiddellijke reparatie. Om de kosten van schimmelherstel zo laag mogelijk te houden, moet u uw best doen om te voorkomen dat schimmel in de eerste plaats groeit en zich verspreidt. Probeer lekken te elimineren en zorg voor voldoende ventilatie in uw hele huis. Het inhuren van een matrijssaneringsprofessional kan duur zijn, maar kan nodig zijn in geval van uitgebreide schade.

Gebroken Windows

Gebroken ramen hebben een aantal gevolgen voor je huis. Gebroken ramen brengen bijvoorbeeld uw veiligheid in gevaar, schieten uw energierekening omhoog en veroorzaken ongemak als gevolg van onvoldoende temperatuurregeling. De kosten voor het vervangen van oude of kapotte ramen variëren, maar kunnen enkele honderden dollars per raam kosten. In dergelijke gevallen is een reparatiefonds uitermate nuttig.

Bevloering

Oude, kapotte of defecte vloeren zijn een ander duur item om thuis te repareren. Veel hardhouten vloeren knikken, breken of rotten bijvoorbeeld door waterschade. Termieten kunnen ook hardhouten of laminaatvloeren beschadigen. Tegelvloeren kunnen barsten door druk of waterschade. Kortom, er is een breed scala aan problemen die hiervoor aanleiding zullen geven reparatie of vervanging van vloeren.

Het is mogelijk om geld te besparen door zelf enkele vloeren te vervangen, maar in sommige gevallen is het nodig om een ​​professional in te huren. In dergelijke gevallen bent u dankbaar voor een reparatiefonds.

Natuurrampen

In zeldzame en extreme gevallen kan een natuurramp ernstige schade aan uw huis veroorzaken. Hoewel de verzekering van uw huiseigenaar in dit geval kan helpen de kosten van huisreparaties te verminderen, is een aanvullend reparatiefonds altijd een goed idee. Aangezien je niet kunt voorspellen wanneer een natuurramp zich kan voordoen, is het een goed idee om je financieel voor te bereiden, zodat je je één ding minder zorgen hoeft te maken als er iets rampzalig gebeurt.

Dit zijn slechts enkele van de problemen die een noodreparatiefonds kan helpen oplossen. Hoewel het overwegen van elk van deze problemen onaangenaam kan zijn, is het belangrijk om de urgentie te begrijpen van de voorbereiding nu in het geval van een toekomstige noodsituatie. Je zult jezelf later bedanken.

Klaar om een ​​nieuw huis te kopen? Zoek er een hier!